Elevene har Barnas Idrettsdag som pensum: – Fint med samarbeid

ENDELIG SJEFER: Tredjeklassingene har vært med på Barnas Idrettsdag i to år, og nå er de endelig sjefer for arrangementet. Live Grøtte Sandvik mener de har full kontroll.  Foto: Per Vikan

ENDELIG SJEFER: Tredjeklassingene har vært med på Barnas Idrettsdag i to år, og nå er de endelig sjefer for arrangementet. Live Grøtte Sandvik mener de har full kontroll. Foto: Per Vikan

Av

– Det er fint å samarbeide med banken. Vi får litt hjelp i planleggingen, sier Live Grøtte Sandvik.

DEL

Hun er sjef for lørdagens arrangement i Mosjøhallen og Kippermohallen, og har med seg medelevene i klasse ID3S på Mosjøen videregående skole. Barnas Idrettsdag er pensum for tredjeklassen, og de har vært med to år tidligere. 1. klassingene er ledsagere og 2. klassingene hjelper til som instruktører på postene.

Foran årets Barnas Idrettsdag har skolen inngått avtale med Helgeland Sparebank.

– Det er en avtale spesielt for Barnas Idrettsdag, og avtaler med skolen om Julemessa og ungdomsbedriftene. Alle avtalene er treårige, sier Svein Hansen som var på besøk på skolen mandag.

På Barnas Idrettstdag pleier det å komme 4-500 skoleunger fra 1. til 7. klasse.

– Vi håper på 500, og vi har gjort et grundig arbeid med påmelding. Reist rundt til skolene i Vefsn, Grane, Hattfjelldal og Leirfjord, sier Camilla Larsen som er gruppeleder for den biten.

LEDERGRUPPA: Svein Hansen fra Helgeland sparebank sammen med ledergruppa. Tuva Rystad Sund (aktiviteter), Thale Hansen Helfjell økonomi), Emil Stimo Dahl (kiosk), Elias Hansen Helfjell (sponsingog speaker), Camilla Larsen (påmelding) og leder for arrangementet Live Grøtte Sandvik.

LEDERGRUPPA: Svein Hansen fra Helgeland sparebank sammen med ledergruppa. Tuva Rystad Sund (aktiviteter), Thale Hansen Helfjell økonomi), Emil Stimo Dahl (kiosk), Elias Hansen Helfjell (sponsingog speaker), Camilla Larsen (påmelding) og leder for arrangementet Live Grøtte Sandvik. Foto:

Det er flest påmeldte i gruppen med 1.-3. klassinger.

– Vi deler opp dagen i to, og de yngste starter. I år har vi 10 aktiviteter som ungene får prøve seg på, og vi har blant annet taekwondo som er nytt, sier Tuva Rystad Sund.

– Det er fremdeles plass til flere, og man kan melde seg på helt fram til lørdag. Vi vil gjerne ha tak i dem som ikke driver aktiv idrett, og jeg kan love at det blir mange artige aktiviteter, sier sjefen Live Grøtte Sandvik.


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags