(iSandnessjøen)

Bandet Harabaill fra Dønna har markert seg på Helgeland. Bandet ga i april ut sin første singel, med påfølgende musikkvideo. Singelen som hadde den treffende tittelen «Vi står han a» ble utgitt midt i koronakarantenen.

Bandet synger på norsk og på dialekt, og spiller fengende låter som kan likes av alle.

Tusenvis av visninger

I dag slapp Harabaill singel nummer to. (singelen kan du høre her).

– Kun førr ei natt» er single nummer 2 fra vårt pågående albumprosjekt. Første single «Vi står han a» fikk fantastiske tilbakemeldinger. Den ble plukket opp på flere av Spotify sine egne spillelister og har jevnt godt med streaminger. Videoen til låten har nærmere 34.000 visninger. Så vi er veldig fornøyde med tingenes tilstand, sier Roger Lorentzen som også er grunnlegger av bandet.

Låten er allerede plukket opp av «Maid in Norway-listen» på Spotify.

– De hører gjennom alle låter som blir sluppet, og så valgte de oss. det er kjempeartig, og nå er vi i selskap med blant annet CC Cowboys, smiler han.

Partylåt

Mens singelen «Vi står han a» hadde et dypere budskap, så blir singel nummer to beskrevet som en partylåt.

– Denne gangen er det en mer jovial party låt som kommer. Låten handler om en håpløs ungdomsforelskelse som noe keitete løser seg på en fest. Historien har en lykkeligere slutt enn tittelen skulle tilsi, og vi tror nok at flere vil kunne kjenne seg igjen her.

(Saken fortsetter under bildet)

Skal spille live

Når koronasituasjonen legger seg ønsker Harabaill å møte folket. Det skorter ikke på henvendelser.

– Grunnet virussituasjonen har vi enda ikke hatt mulighet til å gjøre spillejobber, men det ser ut til at dette løser seg nå. Med et helt band er det mange kabaler som må løses. Vi har fått flere henvendelser som vi vurderer, så det vil bli mulighet til å oppleve oss live, sier han.

Lorentzen legger til at tekst og melodi er skrevet av vokalist Vegar Myrstad. Fred Endresen hos Studio Nord er produsent. Covergrafikken har bandet gjort selv denne gangen.

– Nå håper vi selvsagt at folket liker låten og følger oss. Det kommer mer!, sier Roger Lorentzen.