Mosjø-mann best i Shell

Artikkelen er over 5 år gammel

Ben Forsland fra Mosjøen er "Årets Retailer" hos Shell.

DEL

– At Ben Forsland setter tydelige mål og jobber strukturert er én av mange grunner til at selskapet Ben-sin-stasjon er kåret Årets Retailer 2014. Denne retaileren har også et meget sterkt fokus på kundeservice, samt på opplæring og utvikling av sine ansatte – noe som skaper gode resultater, forteller Anita Sørlundsengen, Retaildirektør i Norge.

Ben Forsland fra Mosjøen har lang erfaring som retailer, og har til sammen 20 stasjoner, 12 betjente og 8 ubetjente. Ben-sin-stasjon ble også kåret til «Årets Retailer» i 2010 og 2011.Da hadde Forsland stasjoner i Drammensområdet. I 2013 ble nettverket hans utvidet da han da overtok stasjoner i Agder. I helga stakk han igjen av med den aller gjeveste prisen under Shells årlig prisutdeling.

Ben-sin-stasjon, som har stasjoner fra stasjoner fra Asker i nord til Mandal i sør, var nominert sammen med to andre stasjoner, Retail Nord og Team Retail. Begrunnelsen for seieren er klinkende klar:

- Retaileren setter tydelige mål og jobber strukturert for å oppnå målene sine. Dette gjør han ved å ha fokus på opplæring og trening. Hans fokus forplanter seg nedover i organisasjonen, slik at alle ansatte skal være rustet til å håndtere sine arbeidsoppgaver.

Les mer her.

Artikkeltags