Gå til sidens hovedinnhold

Setter opp passasjertransport i Vefsnfjorden

Etter ferjekollisjonen i Mosjøen havn setter Nordland fylkeskommune opp et passasjertilbud som går inn i ruta Mosjøen-Hundåla.

Det skriver Nordland fylkeskommune i en pressemelding litt over klokken 15 torsdag.

– For å kunne gi et tilbud til reisende, setter Nordland fylkeskommune opp en passasjerbåt som går inn i ruta Mosjøen-Hundåla rute 18-211 fra omlag klokka 15.00 i dag.

– Dette er en mindre båt med plass til 12 passasjerer. Vi vil prioriterer skoleelever på første tur, og videre kjøre etter behov, informerer fylkesdirektør Odd Inge Bardal.

Jobbes med reserveferje

Bardal har i samarbeid med kriseledelsen i Nordland fylkeskommune satt i gang arbeidet med å få på plass reserveferje som man håper å ha på plass i løpet av morgendagen.

– Vi vil ha på plass reserveferje så snart det over hode lar seg gjøre rent praktisk, antakelig litt utpå dagen i morgen, sier Bardal.

Reisnordland.no

All oppdatert informasjon – også kontaktinformasjon til passasjerbåten som går inn i rute i Vefsnfjorden, finnes på www.reisnordland.no under avviksmeldinger.

– Vi skal sørge for transport utover til de ulike anløpsstedene utover ettermiddagen og kvelden. Men i dag blir det som sagt kun passasjertransport, avslutter fylkesdirektør Bardal.

Kommentarer til denne saken