Hulda avlyste møtet med venstrepolitiker

Administrerende direktør i Helgelandssykehuset, Hunda Gunnlaugsdottir, har ved flere anledninger bedt om et møte med leder i Alstahaug Venstre. Onsdag hadde de avtalt å møtes etter formannskapsmøtet på rådhuset. Men det ble ikke noe møte.

DEL

(iSandnessjøen) Gunnlaugsdottir hadde forberedt seg til møte med Nilssen, hvor bakgrunnen var hennes innsynskrav mot foretaket, samt kritikken hun har kommet med, der Nilssen sier at hun har mistet all til administrasjonen og prosessen rundt Helgelandssykehuset 2025.

Nilssen møtte opp som tilhører i formannskapssalen på rådhuset i Sandnessjøen. Da dette møtet var slutt, skulle Nilssen egentlig gå rett i møte med Gunnlaugsdottir. Flere medier viste sin interesse til å delta på møtet mellom partene, noe Gunnlaugsdottir ikke ønsket.

– Jeg beklager Hulda, men for meg vil det bli feil å gå i et møte for å snakke om åpenhet, for så å stenger pressen ute, sa Hanne Nora Nilssen, og ga uttrykk for at hun ikke hadde noen problemer med å ha pressen med seg.

Avlyst

Administrerende direktør Hulda Gunnlaugsdottir sa at hun i utgangspunktet ikke har problem å ta med seg verken pressen, eller andre på møtet.

– Men nå var jeg forberedt på et møte med bare deg og meg. Inviterer vi med oss pressen, så vil det bli en helt annen type møte. Det kan vi gjerne ha, men det blir ikke i dag, sa hun.

Artikkeltags