– Syns ikke de er troverdige

Seier: Ida Brinchmann Styve og Sandnessjøen vant en overlegen seier mot Overhalla. Etterpå har de fått kritikk fra gjestene. Bildet viser Ida i kamp med Overhalla-forsvaret.foto: sofie haraldsen

Seier: Ida Brinchmann Styve og Sandnessjøen vant en overlegen seier mot Overhalla. Etterpå har de fått kritikk fra gjestene. Bildet viser Ida i kamp med Overhalla-forsvaret.foto: sofie haraldsen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

SIL-trener John Andre Selnes tar til motmæle mot Overhalla etter helgas kamp i Stamneshallen. – Deres framstilling er lite troverdig, sier han.

DEL

Håndballjentene fra Overhalla var verken fornøyd med oppførselen til de på banen, eller de på tribunen i Stamneshallen, under helgas seriekamp som endte 21–12 til hjemmelaget.
De har gått ut i Namdalsavisa og kritisert Sandnessjøen IL. Hvis SIL spiller like hardt når lagene møtes til helga har Overhalla bestemt seg for å sende rapport til kretsen.
– Jeg har spilt håndball i mange år, men møtte i helga det mest unfair laget i karrieren, sier Overhalla-spiller Camilla Juliussen til avisen.
– Det var en ekkel opplevelse. Vi vurderte flere ganger å gå av banen og ikke spille videre. Vi var heldige som kom unna denne kampen uten skader, sier hun.
 

Få utvisninger

SIL-treneren kjenner seg ikke igjen i kritikken, og viser til at det ble gitt fire utvisninger til SIL og to til Overhalla.
– Dommerne hadde ingenting å bemerke til kampen, og Overhallas ledere protesterte ikke på kampskjemaet etter kampen. Hadde de hatt noe å innvende burde de gitt beskjed. Det er vanlig praksis, sier Selnes som forteller at hans lag spilte hardt i forsvar.
– Jeg tror de fikk seg en skikkelig smell i en kamp de hadde regnet med å vinne. Det er litt typisk å skylde på sånne ting når de blir overkjørt, sier han.

Tar med video

Til helga møtes lagene igjen, og Selnes har bestemt seg for å ta opp kampen på video.
– Når de truer oss på denne måten må jeg dokumentere kampen. Vi har med folk som skal filme hvert minutt, sier han.
Sandnessjøen møter Overhalla lørdag og Kolvereid søndag.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags