Gå til sidens hovedinnhold

«Så kom katta ut av sekken og den uforståelige strategien manifesterte seg»

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nesten ikke til å tro!

Nå har Vefsn sine toppolitikere pekt på Sandnessjøen som plass for Helgelands nye sykehus.

Utallige vefsninger har engasjert seg i arbeidet for å synliggjøre at Ett sykehus burde ligge i Vefsn. Espen Isaksen har laget en fremragende presentasjon av Holandsvika i Vefsn som tomt for det nye sykehuset. Mange andre har også gjort et fremragende arbeid for å vise Vefsn sin fortreffelighet som sted for Ett stort sykehus.

Sør for Korgfjellet var strategien. Alle i Vefsn trodde at dette var en metafor, som etterhvert skulle bli til Vefsn. Men så kom katta ut av sekken og den uforståelige strategien manifesterte seg. Den politiske ledelsen i Vefsn foreslår å legge ETT stort sykehus til Sandnesjøen med omegn.

Kanskje hadde Høie og Helse Nord tenkt at Vefsn var den rette plasseringen for Ett stort sykehus, men så fjernet våre egne politikere denne byrden fra alle beslutningstakerne.

Mange vefsninger har hatt et håp om at Ett stort sykehus skulle bli lagt til Vefsn. Nå er de fratatt det håpet av egne politikere. Hva skal vi med politiske uvenner når vi har slike politiske venner.

Valgets blåmandag kom på en onsdag i år.

Tenk noe så fantastisk, det beste for Vefsn kan bli at sentrale beslutningstakere går mot vår egne politikeres innstilling og bestemmer at ETT sykehus skal ligge på Nyland i Vefsn!

Kommentarer til denne saken