Alstahaug

Foredrag: Erika Fatland holder foredrag i Kulturbadet i kveld torsdag kl. 19:00. Hun har skrevet flere bøker og blitt nominert til flere priser.

Halloween-party: Det blir Halloween-party på Gammelkinon lørdag fra kl. 22:00. DJ Minja spiller også. Han er DJ og produsent, 24 år og ofte å finne på uteplassen Koks i Mo i Rana.

Dønna

Håndarbeidskafé: Prosjektgruppa integrering – hvilken vei? Inviterer til håndarbeidskafe/språkkafe i biblioteket lørdag fra kl. 13:00. Konkurranse.

Grane

Loppemarked: Lørdag formiddag er det klart for loppemarked i Ner-Svenningdalsvegen 5 på Trofors. Det reklameres med en rekke flotte lopper. Inntekten fra loppemarkedet skal gå til gjengen i Grane IL som sørger for at det til enhver tid er godt preparerte skiløyper i kommunen.

Herøy

Revy: Revyen «Bære Jåss» settes opp av 10.-klassen på skolen, og vises i aulaen på Herøy skole i kveld torsdag kl. 18:00 og fredag kl. 19:00.

Vefsn

Seniordans: Gratis dans på Frivilligsentralen for nye og gamle dansere hver torsdag fra kl. 12:30.

Halloween-party: Garasjepuben inviterer til Halloween-party fredag kl. 20:00 og premierer beste kostyme. Inngang.

Fritidsmessa: Messe med mange forskjellige utstillere som har blant annet: snøscooter, atv, båt, campingvogner, hytte- og fritidsartikler, hudpleie, matproduksjon m.m. Holdes i Mosjøhallen fredag og lørdag.

Lørdagsåpent: Samvær med vafler og gode samtaler på Mosjøen bedehus fra kl. 11:00.

Musikk: Dolstad kammerkor ønsker å formidle trøst og håp med en stemningsfull kirkekonsert lørdag fra kl. 17:00. Mosjøen orkesterforening, musikklinjekoret fra Mosjøen videregående skole, Bodø domkirkes guttekor, Operakoret Mo i Rana og Vocal Art er med på konserten, som settes opp i forbindelse med allehelgensdag.

Konsert: Bjørn Tyldum spiller på Garasjepuben lørdag fra kl. 23:00. Det blir dansbare og sangbare, tøffe låter. Inngang.

Pubaften: Sixpack spiller, og lover god stemning på Baågneset grendehus lørdag kl. 21:00.

Konsert: Violet Road spiller to konserter i Studio-Nord søndag, kl. 19.00 og kl. 21.30.

Folkemøte: Kreftforeningen inviterer til folkemøte om prostatakreft tirsdag kl. 18:00 på Kulturverkstedet. Det blir innlegg fra bla. Helgelandssykehuset og UNN Tromsø. Enkel servering.

Kveldstimen: Professor Tor-Helge Allern snakker om «Høvdingsetet på Sandnes» I samarbeid med Helgeland Historielag under kveldstimen på Jacobsenbrygga onsdag kl. 19:00.

Onsdagstur: Onsdagsturen går til Marsøra, med avgang fra parkeringen klokka ti. Bålkaffe. Alle er velkomne.