Travelt for politiet – festbråk og slåssing på Mo og i Bodø

DEL

Politiet i Nordland har hatt nok å gjøre natt til lørdag.

Rundt midnatt blir de oppringt av et utested i Bodø. De melder at de sliter med beruset 18-årig kvinne. Hun var til sjenanse for gjester og vakter og nektet å forlate stedet. Hun ble bortvist av en politipatrulje på stedet.

Rundt samme tid er det en lignende hendelse på Mo. En gjest nekter å forlate et utested. Her tar politipatruljen og kjører personen hjem.

I Lofoten blir en bilfører født i -72 stoppet i en laserkontroll. Farten blir målt til 91 km/t i en 60-sone og dermed tar politiet beslag i mannens førerkort.

Rundt klokka to natt til lørdag er det tilløp til slåssing på et utested på Mo. En person bortvises fra stedet av en politipatrulje. Omtrent samtidig greier ikke en beruset 24-åring å oppføre seg i sentrum av Mo. Han bortvises fra sentrum.

I Narvik må politiet rykke ut to ganger for å ta rede på fulle folk. Den ene av disse bortvises fra sentrum, mens den andre er så full at han ikke greier å ta vare på seg sel. Han får overnatte i arresten.

Rundt klokka fem lørdag morgen er det noen som fester på en privat adresse på Sagbakken i Rana. Politiet tar kontakt og ber vedkommende avslutte festen.

I Reine får politiet melding om en trafikkulykke. En person viker lettere skadd etter ulykken, mens bilen har fått store materielle skader. Det ender med at politiet mistenker mannen for kjøring i rus og oppretter sak på forholdet.

Artikkeltags