Fyll, uro og spetakkel

POLITI: Det ble en del utrykninger på grunn av beruselse i natt.

POLITI: Det ble en del utrykninger på grunn av beruselse i natt. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Muligens var det nattas tendenser til fønvind over Nordland som skapte en del ekstra arbeid for politiet i natt.

DEL

Iallfall forteller nattas politilogg om overstadig berusede personer og en del uro i Nordland. Det startet rett over midnatt på Leknes i Lofoten. En person ble så vanskelig og aggressiv at betjeninga måtte tilkalle politiet. En patrulje kom og kjørte han heim. Og i Mosjøen ble en mann bortvist fra Mosjøen sentrum rundt klokka 01.30.

To kvinner i fyllearresten

Bare en time seinere ble ei kvinne i 40-årene puttet i fyllearresten i Narvik. Hun var så beruset at hun ikke klarte å ta vare på seg selv etter et besøk på puben. Likere gikk det ikke for ei kvinne i 30- årene på Mo. Også hun havnet i fyllearresten i natt. Hun var åpenbart beruset og hun var i stand til å ta vare på seg selv, skriver politiet.

Testet musikkanlegget

Sånn halvveis inn i lørdagsnatta fant to bileiere i Narvik det for godt å teste musikkanleggene sine. Det ble til slutt så heftig Techno-rytmer at naboen i den nærmeste leiligheten kjente at hele leiligheten ristet. Politiet tvitrer ingenting om hvem som varslet dem, men det er grunn til at anta at det var leilighetens innehaver som gjorde det. Da politiet ankom, var bilene forlatt uten sjåførene til stede.

To menn i 20-årene

Akkurat idet natta var i ferd med å gry i Bodø, havnet to karer i krangel på en slik måte at politiet ankom. De to kranglefantene ble bortvist fra sentrum.

En kar i slutten av tenårene ble pågrepet av politiet i Svolvær etter at han hadde tatt med seg en offentlig blomsteroppsats i ei krukke i sentrum. Politiet geleidet han tilbake til utgangspunktet. Der måtte han plante tilbake blomsteroppsatsen mens politiet overvåket det hele.

Sov ut i grøfta

i de tidlige morgentimene i Bodø, begynte en mann i 20-årene å gå langs en firefelts motorvei. Han var beruset. En politipatrulje fikk geleidet mannen inn på rett fortau. Men historien slutter ikke der. Han ble et par timer seinere observert sovende i ei grøft. Han var da ikke i stand til å ta vare på seg selv. Han ble tatt med til arresten der han fikk sove ut rusen.

Fest på taket

I Narvik måtte politiet rykke ut da en livlig festgjeng ville avslutte festen oppe på hustaket. Politiet avsluttet hele festen.

Artikkeltags