Innbrudd, fartskontroll og utforkjøring

Artikkelen er over 2 år gammel

Det har vært en forholdsvis rolig natt over hele Nordland i går ettermiddag og natt skal man dømme etter nattas politilogg.

DEL

Det var til sammen tre biluhell, men heldigvis uten meldinger om personskade. Foruten utforkjøringene ved Fustvatnet der en bil med fire havnet i grøfta, og lastebil-utforkjøringa ved Stokka utenfor Sandnessjøen, kolliderte to biler i Sivert Nilsens gate i Bodø. Det skjedde mandag ettermiddag. Det ble bare mindre materielle skader på bilene.

Innbrudd

Det ble meldt om ett innbrudd på Sortland. Det var Sortland Skipselektronik som fikk ubudne gjester på besøk. Men rask og effektiv etterforskning medførte at en mann i 30-årene ble raskt pågrepet, mistenkt for innbruddet.

Fartsglad sjåfør

En sjåfør i Bodø fikk det plutselig travelt i går ettermiddag. Han eller hun tråkket på fartspedalen og var kommet opp i en hastighet på 87 kilometer i timen i 60-sonen da sjåføren ble fanget opp av UPs fartsmåler. Førerkortet ble beslaglagt.

Radarkontroll i Narvik

To personer fikk førerkortene sine beslaglagt i en fartskontroll i Narvik i går ettermiddag. De hadde kjørt henholdsvis 91 og 87 kilometer i timen i 60-sonen. To andre måtte punge ut da de et forenklet forelegg.

Artikkeltags