Gå til sidens hovedinnhold

Over 30 personer tatt i trafikkontroll: – En travel natt for politiet

Artikkelen er over 3 år gammel

/Avisa Nordland) Det ble en travel natt til lørdag for politiet i Nordland. I og med at sommertreffet Arctic Circle Raceway blir arrangert like utenfor Mo i Rana denne helgen, var politiet ekstra påpasselig – som endte med hele 35 reaksjoner under trafikkontrollen.

Trafikkuhell

I 03-tiden meldte politiet i Nordland om en trafikkulykke på Storforshei i Mo i Rana.

Ulykken involverte tre personer og et kjøretøy, hvor det viste seg at føreren av bilen ikke hadde førerkort og ble mistenkt for promillekjøring.

To personer ble skadet og ble tatt hånd om av ambulansen og ført videre til legevakt, og fører ble sendt til lege for blodprøve.

– Det ble konstatert at personen som kjørte var påvirket av alkohol, og anmeldes for promillekjøring. Status på de to passasjerene er enda uviss, sier Ina Selfors hos operasjonssentralen i Nordland.

Fem mistet lappen

Rundt 23-tiden i går kveld ble det gjennomført en trafikkontroll ved Majavatn i Mosjøen, som resulterte i 34 reaksjoner. Det ble til sammen 28 forenkla forelegg, ett på mobilbruk og fem førerkortbeslag.

– Politiet har styrket trafikkontrollene i området på grunn av tidligere erfaringer med uaktsom oppførsel rundt arrangementet. Det ble med andre ord en travel natt for politiet i Mosjøen i natt, fortsetter hun.

Høyeste hastighet var 132 kilometer i timen i 80-sonen, og sjåføren var en mann på 45 år.

I tillegg ble en person innbrakt på grunn av beruselse og var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Dette skjedde også i Mosjøen.

Anmeldt

I Fauske ble en mann i natt pågrepet for trusler mot politiet i 02-tiden i natt.

Like etter meldte politiet i Nordland på Twitter om en 29 år gammel mann som ble pågrepet i Bodø sentrum for besittelse av narkotika, og en 28 år gammel mann ble anmeldt for offentlig urinering.

I Kabelvåg og Narvik ble også tre menn bortvist fra sentrum på grunn av beruselse.

Kommentarer til denne saken