Nei, vil heller kalle det Påske-glede for meg etter hva som skjedde, denne langfredagen i det herrens år 2023.

Jeg låste meg ute fra min egen heim, og rundt meg i nabolaget var det stille, folk var på påskeferie, så jeg tenkte at jeg måtte gå å finne folk slik at jeg fikk ringt etter hjelp, min telefon lå inne på stuebordet. Døra fra stua til verandaen var låst. 

Så kom det ei flott dame i bil kjørende, ho Randi, og jeg ba om hjelp for å ringe dit jeg kanskje kunne få hjelp, men nei det lot seg ikke gjøre å gjøre slikt i påsketiden.

Vel så måtte jeg jo prøve finne hjelp på Olderskogen, tenkte på Pål en handyman som bor like ved, trudde det var han som kom kjørende i en bil full av søte unger i alle aldre, men det var det ikke, det var en pen ung mann som var fadder til en av de søte ungene.

Han ble med heim for å forsøke få opp denne døren, men den lot seg ikke rikke, så da bestemte denne pene unge mannen at han skulle kjøre til arbeidsplassen til Pål og forhøre seg, og trur dere ikke at etter ei lita stund kom Pål kjørende, han hadde en fin pode i bilen, for å se på denne døren, men da hadde underet skjedd, døra var åpen, og alt i skjønneste orden. 

Så det viser seg: Så fine flotte folk en treffer på dersom en trenger hjelp.

Tusen takk kjære hjelpere, dere er flotte folk.

Så var det ikke for vår herres sønn som på langfredag for 2023 år siden ikke møtte nåde for si bønn. 

Bildeserie

Se bildene fra hjemmet til Berith Pauline

Les også

Berith Pauline (81) flyttet aldri hjemmefra: – Skal bo her til jeg går i grava