Vil ta gondolplanene i Øyfjellet ett skritt videre

Jan Sandbukt er en av fem medlemmer av arbeidsgruppa som jobber for en gondolbane i Øyfjellet.

Jan Sandbukt er en av fem medlemmer av arbeidsgruppa som jobber for en gondolbane i Øyfjellet.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Det jobbes ufortrødent videre med planene om en gondolbane til Øyfjellets topp. Onsdag ettermiddag trommes det sammen til møte ved  Fru Haugans Hotel. Hensikten med møtet er å stake ut den videre kursen for drømmen om en alldeles svettefri tur til toppen av Mosjøens byfjell.

Les også: Vil diskutere gondolbane til Øyfjellet og panorama restaurant på toppen

-  På møtet skal vi tegne «aksjer» / bidrag fra private for å få opprettet et aksjeselskap. Vi skal også se hva frivillige kan bidra med, skriver Hanne Arstad i en e-post til Helgelendingen.  Hun utgjør en femtedel av ei gruppe som arbeider med å realisere fjellheisen.

- Etter å ha loddet stemningen for planene, vil prosessen med å søke penger til et forprosjekt starte, skriver Arstad videre. Arbeidsgruppa består for uten Arstad av Leif Ståle Søfting, Jan Sandbukt, Ellen Løvold Strand og Magnar Perjord.

I møteinvitasjonen heter det at  forprosjektet vil avdekke mulighetene for en realisering.

I denne fasen er vi interessert i å få satt sammen et team med forskjellig kompetanse og kunnskap. Agenda er å få kartlagt hva den enkelte kan bidra med i forprosjektfasen, samt en drøfting om mulig organisasjonsform med mere.

Les også: Dette gondolprosjektet har politikerne i Vefsn tro på

Artikkeltags