Rekordmåned for Widerøe: – Vi tar ikke juleferie av den grunn

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(AvisaNordland): Så langt har desember vist seg å være en rekordmåned for Widerøe.

– På Bodø lufthavn har vi en regularitet på 99,3 prosent. Vi tar ikke juleferie av den grunn, og lover å jobbe like iherdig i dagene som kommer for å få alle fram til jul, sier informasjonssjef Catharina Solli i en pressemelding.

For med julaften like rundt hjørnet har Widerøe den siste tiden, som julenissens hjelpere, jobbet natt og dag for å kunne levere bra regularitet til våre passasjerer.

Regulariteten 1. desember til dags dato er 3,7 prosentpoeng over målsettingen for Widerøe i desember måned.

Og 8,7 prosentpoeng bedre enn tilsvarende periode i fjor.

– Etter en dårlig periode med altfor mange kanselleringer i september og deler av oktober er det gledelig å kunne fortelle om fly på rute og god regularitet. Spesielt med tanke på julehøytiden og alle som skal fram eller hjem til jul, sier Solli videre.

2018 har vært et spennende år for flyselskapet. Informasjonssjefen forteller at de har ønsket tre nye jetfly velkommen og tatt disse i bruk mellom Bergen og Bodø, Bergen og Tromsø og på nye ruter mellom Bergen og Liverpool, Hamburg og München.

– Vi gir selvsagt julenissen og sleden hans forkjørsrett på himmelen og bistår ham med julegaveleveransen, også i år, sier hun avslutningsvis.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken