Meteorologen: - Vi kan vel si at høsten er kommet så nyt det gode været som kommer

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(RanaBlad): Espen Biseth Granan, vakthavende meteorolog på Blindern i Oslo, sier man bare må nyte været i dagene som kommer.

– Det ligger et nedbørsområde ved Trøndelag og dette flytter seg sakte nordover. Tirsdag vil det bli rimelig bra og onsdag blir en riktig flott dag. Det kan bli temperaturer opp mot 16–17 grader enkelte steder, men så kommer regnet.

Natt til torsdag vil det begynne å regne og dette vil vedvare mesteparten av dagen. Temperaturen synker og vil ligge rundt ti grader, sier han.

Men så snur det igjen.

– I helga, og da spesielt lørdag og søndag, vil det bli riktig fint vær i området. Vinden kommer fra en gunstig retning og det blir ikke nedbør. Det kan hende at man noen steder vil se 20-tallet på gradestokken og det må man være fornøyd med, sier Biseth Granan.

Meteorologen sier det er høst, tross alt.

– Vi nærmer oss september og det er en høstmåned, og da kan man regne med litt forskjellige værtyper. Når det gjelder deres område så kan vi vel si at høsten er kommet så nyt det gode været som kommer. For nå ser varselet meget bra ut for dere der oppe, sier Espen Biseth Granan, vakthavende meteorolog.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken