Rykket ut etter melding om sammenstøt på E6 ved Baustein

- Det har vært en kollisjon mellom personbil og varebil i krysset på Baustein. To personer er involvert, begge tilsynelatende uskadd, sier Tommy Sørensen, politiets innsatsleder.

- Det har vært en kollisjon mellom personbil og varebil i krysset på Baustein. To personer er involvert, begge tilsynelatende uskadd, sier Tommy Sørensen, politiets innsatsleder. Foto:

Tirsdag ettermiddag fikk politiet inn en melding om et sammenstøt på E6 ved Baustein i Mosjøen.

DEL

– Vi vet foreløpig ikke noe mer om hva som har skjedd. Nødetatene er på vei til stedet, sier operasjonsleder hos Nordland politidistrikt til Helgelendingen klokken 15.40.

Klokken 15.48 melder politiet på Twitter om at politi og ambulanse har kommet til stedet. Det er snakk om et sammenstøt mellom to biler, og det er to personer involvert.

– Det har vært en kollisjon i krysset på Baustein. Det er enda usikkert om hva som har skjedd. De to involverte personene er tilsynelatende uskadd, sier innsatsleder på stedet, Tommy Sørensen, politiets innsatsleder på stedet.

Han kommer videre med en oppfordring til bilistene.

– I dag må folk ta det rolig. Vi har vært ute på veien hele dagen, og det er utrolig dårlig føre i hele distriktet. Folk burde holde seg hjemme hvis de ikke absolutt må ut, sier innsatsleder Sørensen.

Klokken 16.05 melder politiet på Twitter om at det ikke er snakk om personskade, men store materielle skader. Begge de involverte bilene er nå fjernet fra stedet.

En av de to bilene involvert i ulykken.

En av de to bilene involvert i ulykken. Foto:

- Det har vært en kollisjon mellom to biler i krysset på Baustein. To personer er involvert begge har kommet fra ulykken tilsynelatende uskadde, sier Tommy Sørensen, politiets innsatsleder.

- Det har vært en kollisjon mellom to biler i krysset på Baustein. To personer er involvert begge har kommet fra ulykken tilsynelatende uskadde, sier Tommy Sørensen, politiets innsatsleder. Foto:

Artikkeltags