Kollisjon mellom to vogntog ved Ømmervatnet

To vogntog kolliderte på E6 ved Ømmervatnet i krysset til Fylkesvei 78 onsdag ettermiddag.

DEL

Politiet fikk melding om ulykken i 15.30-tiden, og NRK Trafikk meldte da om at det var glatt på stedet, men det var mulig for andre bilister å passere.

– Det er ikke snakk om personskader, og akkurat hva som har skjedd vet vi ikke, sier Ulf Slettan, operasjonsleder ved Nordland politidistrikt.

Han forklarer videre at det ikke har vært en voldsom kollisjon mellom vogntogene. Ett av vogntogene har mistet kontrollen i en sving, og kommet borti hengeren på motgående vogntog.

– Ulykken kommer nok av uaktsomhet, da vi ikke har fått rapporter på at det er spesielt dårlige kjøreforhold på stedet. Vi har heller ingen grunn til å tro at kjøretøyene var dårlig skodd, sier Slettan.

Det er snakk om et norsk og et finsk vogntog, og begge er kjørbare etter ulykken. Trafikken har også gått greit forbi stedet, mens politiet har gjort undersøkelser.

– Begge sjåførene vil få kjøre videre, men den som forårsaket uhellet vil få førerkortet beslaglagt når sjåføren kommer fram til et sted kjøretøyet kan settes fra seg, sier Slettan.

Artikkeltags