"Gutta på tur" til Nordland

Arne Brimi, Vegard Ulvang, Arne Hjeltnes og Bjørn Dæhlie er tilbake på skjermen igjen.

Arne Brimi, Vegard Ulvang, Arne Hjeltnes og Bjørn Dæhlie er tilbake på skjermen igjen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

«Gutta på tur»-gjengen er i gang med opptak til nye programmer, hvor TV 2-seerne får bli med på ferden.

DEL

[Avisa Nordland] Programserien «Gutta på tur», med tv-personligheten Hjeltnes, stjernekokken Brimi og langrennsheltene Dæhlie og Ulvang, ble et fenomen på TV 2 på 90-tallet.

Etter et langt opphold fra tv-skjermen var de fire karene tilbake igjen med fire programmer på TV 2 høsten 2017 - og seerne tok imot dem med åpne armer også denne gangen. Over 860.000 seere (total screen rating) har i snitt fått med seg episodene som gikk da, ifølge TV2.

- Det var herlig å se gutta på tv-skjermen igjen i fjor høst, og det var det helt tydelig at seerne også syntes. Når de fire herrene har lyst til å legge ut på enda flere turer, så er det jo klart at vi også har lyst til å lage nye tv-programmer ut av det. Vi gleder oss til mer «Gutta på tur» på TV 2, sier programredaktør Jarle Nakken.

Foreløpig er det for tidlig å si noe om når tv-seerne får et gjensyn med de fire turkameratene, men gjengen er allerede i gang med opptak - og turen er gått til Nordland.

- Ja, turen er gått til Skrova for å lage program fra den utrolig flotte hvalfangerøya, og vi har vært så heldige å få med oss Halvdan Sivertsen som gjest, forteller Arne Hjeltnes. 

I helga har «Gutta på tur» blant annet vært med på FestiHval, og Bjørn Dæhlie og Hjeltnes har deltatt i motbakkeløpet Skrovafjellet Opp.

Hvilke andre destinasjoner og gjester vi får se i fremtidige «Gutta på tur»-programmer er ikke klart.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken