12 personer i trafikkulykke på E6 i Troms - 9 personer til sykehus

TO BILER I GRØFTA: To biler, hvorav en minibuss, står i grøfta etter frontkollisjonen på E6 nord for Nordkjosbotn fredag ettermiddag. Foto: Rune Solbakken

TO BILER I GRØFTA: To biler, hvorav en minibuss, står i grøfta etter frontkollisjonen på E6 nord for Nordkjosbotn fredag ettermiddag. Foto: Rune Solbakken

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(Nordlys:)

En minibuss fra et asylmottak med 11 personer og en personbil med kun fører frontkolliderte fredag ettermiddag rundt 8 kilometer nord for Nordkjosbotn på E6. Totalt 12 personer, deriblant flere barn,  var involvert i ulykken, ni av disse er kjørt eller flydd til traumemottak på UNN i Tromsø, melder politiet klokka 18.40.

En av de skadde er alvorlig skadd.

Politiet er også på UNN med en patrulje.

- Det er så pass mange invovlerte her, det gjenstår mye etterforskning og vi må også gjøre noen rutinemessige sjekker, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen ved Troms politidistrikt.

Han regner med at E6 kan åpne for fri ferdsel ganske snart. Klokka 19.30 slapp trafikken forbi i puljer.

Ulykken skjedde mellom Vollan og krysset til Øvergård. Operasjonsleder Thomassen sa til Nordlys at de første meldingene gikk ut på at det skal være seks skadde, hvor av en skal være hardt skadd. De fem andre skal være lettere skadet.

- Det er også barn involvert, sier han.

Detble igangsatt en storstilt aksjon med en rekke utrykningskjøretøyer fra flere steder, sier Thomassen.

Rune Solbakken sto tidligere fredag ettermiddag i kø, et kort stykke unna ulykkesstedet.

- Det er en minibuss som er knust i fronten, og bak det ser jeg en personbil. Det er mange ambulanser på stedet - flere har forlatt allerede, forteller Solbakken.

Han sier det er lange køer på stedet. Klokka 19.35 melder Troms politidistrikt at trafikken nå slippes gjennom i puljer.

Artikkeltags