Brudd på vikeplikt førte til at en bil havnet i grøfta ved Søvik

I GRØFTA: Den ene personbilen lå sidelengs i grøfta ved krysset inn til Søvik-ferga.

I GRØFTA: Den ene personbilen lå sidelengs i grøfta ved krysset inn til Søvik-ferga. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Én person ble sendt til sykehus og én til legevakt etter en kollisjon ved innkjørselen til fergeleiet på Søvik. Politiet opplyser at ingen personen ble alvorlig skadet i hendelsen.

DEL

(iSandnessjøen) Det var klokken 09.40 at politiet varslet om et trafikkuhell på fylkesvei 17 ved Søvik i Alstahaug kommune. 20 minutter senere meldte politiet at nødetatene var på stedet for å få kontroll over situasjonen.

– Begge førerne var bevisst, og etter det politiet anser, ingen alvorlige skader, opplyser operasjonssentralen hos politiet.

iSandnessjøens journalist på stedet melder at den ene bilen ligger sidelengs ute i grøfta, mens den andre har skader på fronten.

Trafikken flyter som normalt, og det er satt opp varseltrekant på hovedveien. Nødetatene har forlatt stedet, og bilene vil bli hentet av bilberger.

Politiet opplyser om at et brudd på vikeplikten trolig er årsak til kollisjonen.

– Det var et vikepliktsbrudd i utgangspunktet, men vi må også se om det er snakk om én forbikjøring i sammenheng der, opplyser operasjonssentralen.

FRONTSKADE: Den andre personbilen hadde tydelige preg etter en smell i front på passasjersiden. En varselstrekant er satt opp i busslommen der bilen står foreløpig.

FRONTSKADE: Den andre personbilen hadde tydelige preg etter en smell i front på passasjersiden. En varselstrekant er satt opp i busslommen der bilen står foreløpig. Foto:

Artikkeltags