Gå til sidens hovedinnhold

To personer involvert i trafikkulykke i Svenningdal

Artikkelen er over 3 år gammel

En bil har kjørt utfor veien på E6 i Svenningdal, nord for Majavatn. Det var to personer i bilen, og det er ukjent hva slags og hvor stor personskade det dreier seg om. Politi og ambulanse rykker ut til stedet. Det melder politiet i Nordland på Twitter.

- Personen som meldte om ulykken sa at han hadde blitt stygt forbikjørt, og at bilen hadde kjørt stygt før utforkjøringen. Politi og ambulanse er på vei fra Mosjøen, så det kan ta litt tid, forklarer operasjonsleder Ivar Bo Nilsson.

Oppdatert kl. 16:36:

- Ambulansen har ankommet stedet. Ingen personskader som følge av ulykken, melder politiet i Nordland.

Oppdatert 17:56:

Politiet har startet etterforskning av hendelsen.

Hva er sjåføren anmeldt for?

- Vi må ta avhørene først, så får vi se. I og med at bilen har kjørt av veien er det noe som har gått galt. Vi har vitnebeskrivelser av stygge forbikjøringer med mer. Jeg vil ikke spekulere mer, men vi har en teori. Det er ikke mistanke om promillekjøring, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson.

Han kan samtidig melde om en annen trafikal hendelse like nord for Tosenkrysset.

- På tur til stedet har en trailer lagt seg ut på veiskuldra for å gi plass til ambulansen, så har skuldra gitt etter. Traileren har ikke veltet, men den trenger hjelp for å komme seg derfra. Bilberging er på tur, så er det usikkert om det holder. Traileren har mye last, sier Nilsson.

Kommentarer til denne saken