Trippelutrykning til Forsmo - lastebil har kjørt utfor

  Artikkelen er over 2 år gammel
  DEL

  – Vi har fått melding om en lastebil som har veltet av veien ved E6 på Forsmo. Vi er på vei nå, alle nødetater er varslet. Jeg vet ikke mer om skadeomfanget nå, sier operasjonsleder ved Nordland politidistrikt.

  – En person er skadd. Personen blir fraktet til sykehus, melder politiet i Nordland på Twitter.

  – Personen var bevisst da han ble lagt i ambulansen, utenom det er det uavklart. Han er tatt hånd om av helsepersonell, og vi vet ikke mer. Vi venter på tilbakemelding fra patruljen om selve ulykka, og vil twitre når vi får det, sier operasjonsleder Odd Ivar Pettersen.

  – Det er ikke til hinder for trafikken fordi det er på anleggsveien til den nye brua som kal bygges på Forsmo. Det er en av anleggsbilene som har veltet mot et lite vannbasseng. Brann, politi, redningsbiler, to ambulanser og anleggsledelsen er her, sier vår medarbeider på stedet, Geir Arne Glad.

  Klokken 08:50:

  – Uhellet skjedde på anleggsområde. Lastebil begynte å rulle uten fører i, fører forsøkte å ta seg inn i kjøretøyet for å stanse dette. Kjøretøyet veltet, fører kom i klem, og ble frigjort raskt av hjullaster på stedet. Ukjent skadegrad, ved bevissthet da vedkommende ble fraktet i ambulanse til sykehus. Politiet etterforsker saken videre, skriver politiet i Nordland på Twitter.

  Artikkeltags