16 år gammel jente påkjørt i Bodø - nå etterlyses sjåføren

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Fredag ettermiddag ble en 16 år gammel jente påkjørt mens hun syklet over fotgjengerovergangen ved den midlertidige rundkjøringen på RV80 like utenfor Bodø sentrum. Jenta var nesten helt over da hun blir påkjørt av en grå bil. I sammenstøtet landet jenta oppå panseret til bilen.

Mannen gikk ut av bilen og spurte om det gikk bra med jenta, før han satte seg inn i bilen igjen og kjørte avgårde. Dette opprører jentas far Thor Erik Høiskar. Han kontaktet Avisa Nordland kort tid etter å ha pratet med datteren på telefon.

LES OGSÅ: Siri føler seg ikke trygg i Bodø (+)

- Hun var på vei fra Rønvik og skulle krysse over mot City Nord. Da hun var nesten over på andre siden blir hun påkjørt og hun tipper. Kristina skadet seg ikke mye, men hun gråter og sykkelen ble ødelagt. Mannen konstaterer at hun er i live, og så kjører han igjen, sier Høiskar opprørt.

Bak kom en kvinne kjørende. Hun stoppet og gikk ut for å sjekke at det sto bra til med 16-åringen. Thor Erik Høiskar sier at han er ute etter å komme i kontakt med sjåføren, og vitner til hendelsen. Han har også et håp om at det er noen som har tatt bilder av situasjonen.

- Jeg har et håp om at sjåføren som kjørte på henne melder seg. Det er ikke lov å bare kjøre fra en sånn ulykke før man har ordnet opp. Vi må få slutt på at sjåfører bare stikker av. Han kunne ikke vite om hun hadde hjernerystelse eller lignende. I tillegg er det et økonomisk spørsmål her siden sykkelen ble ødelagt, sier Høiskar.

Ifølge operasjonsleder Remi Johansen har politiet mottatt melding om påkjørselen, og venter på mer informasjon.

- Jeg oppfordrer mannen til å ta kontakt med meg så fort som mulig.

Vi oppdaterer.

Artikkeltags