Gå til sidens hovedinnhold

Galleri Theodor stengt på grunn av vannlekkasje: - Vi vet ikke noe om årsaken

Artikkelen er over 2 år gammel

Klesforretningen Galleri Theodor AS måtte tirsdag stenge butikken i kjøpesenteret Torgpaleet i Mosjøen sentrum. Årsaken er vannlekkasje.

– Vi var på jobb lørdag. Da var gulvet tørt og alt i orden. Da vi kom på jobb mandag morgen så vi straks at gulvet på lagerrommet var dekket av vann. Heldigvis var ingen av klærne skadet. Men vi er nødt til å holde butikken stengt mens alt dette blir ordnet opp i. Vi vet faktisk foreløpig ingenting om hva som har skjedd, og avventer nå dialogen med forsikringsselskapet, sier innehaver Kirsti Tverå, som driver butikken sammen med datteren Therese Tverå.

Les også: Torgpaleet stengt på grunn av vannlekkasje

Vannet kommer opp fra under gulvplatene. Helgelendingen observerer tirsdag at vann tyter opp i platefugene på gulvet i den innerste delen av butikklokalet og på et lagerrom.

– Hele gulvet må byttes. Men aller først så må vi få rede på hvor vannet kommer fra. En rørlegger sa at rust kan være årsaken til at vannet er litt brunt. Men en ting er sikkert, og det er at det heldigvis ikke er kloakk. Det ville vi jo ha luktet, sier Kirsti Tverå.

– Hvor lenge må butikken holde stengt?

– Trolig til over påske.

Eier av Torgpaleet er Tore Larssen.

– Foreløpig har vi ikke vært i kontakt med ham. Men vi har vært i dialog med en entreprenør og med vaktmesteren i bygget, sier Tverå.

Les også: Nava Sport må holde stengt på grunn av vannlekkasje:– Tusenvis av liter med vann har fosset ut i løpet av natta

Kommentarer til denne saken