Asfaltering og manuell dirigering i Kulstadlia i dag - i morgen står Vefsnvegen for tur

DEL

Onsdag var arbeidet med å asfaltere deler av veien i Kulstadlia i retning Rynesåsen i full gang, og da Helgelendingen tok turen innom var det mange som ventet i kø eller valgte alternative ruter vekk fra hovedfartsåra i bydelen. Arbeidet er planlagt å vare ut dagen, og det er manuell dirigering på stedet.

- Veien skal være ferdig asfaltert til i kveld, og selv om det nok blir en del trafikk i ettermiddag skal det være fullt mulig for folk å komme seg rundt til de forskjellige eiendommene, sier prosjektleder Terje Ravatn i Teknisk drift i Vefsn kommune.

Asfalten rekker knapt å tørke i Kulstadlia før neste prosjekt er i gang. Torsdag er det Vefsnvegen som står for tur, nærmere bestemt strekningen fra avkjøringen inn til Husbrekka og fram til Brinken.

- Også her vil det være manuell dirigering på stedet, sier Ravatn som flytter fokus til Skogsvegen på strekningen mellom Vefsnvegen og Sandgata over helga.

- Dette er de største prosjektene vi har planlagt denne perioden når det gjelder asfaltering, men det vil være flere steder som får asfalt utover sommeren også.

Artikkeltags