Mandag starter asfalteringen på Sjøsiden: – Behovet har vært der lenge

Driftsleder Eirik Ottesen på Sjøsiden senter gleder seg til å få ny asfalt langs de hullete kjørebanene på parkeringsplassen.

Driftsleder Eirik Ottesen på Sjøsiden senter gleder seg til å få ny asfalt langs de hullete kjørebanene på parkeringsplassen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Fra mandag morgen av starter Trond Tverå AS jobben med å legge ny asfalt på kjørebanene på parkeringsplassen på Sjøsiden senter. Arbeidet skal etter planen ta to-tre uker, og driftsleder Eirik Ottesen på Sjøsiden er fornøyd med å meddele gladnyheten.

– Behovet har vært der lenge, og det blir godt å komme i gang. Noen utfordringer rundt parkering vil det nok bli underveis, men vi håper jo kundene er tålmodige når resultatet blir bra til slutt, sier Ottesen.

Først skal den gamle asfalten i kjørebanene tas bort, før det blant annet gjøres grunnarbeid for å sikre rett fall mot slukene. Selve parkeringsplassene blir merket, og jobben skal gjøres etappevis for å skåne kundene mest mulig.

– Det blir sperret av mindre områder der det er nødvendig, men det vil selvsagt merkes at det foregår arbeid i området. Kundene må derfor forsøke å få plass der det er ledig, sier Ottesen.

Det er for øvrig Vefsn kommune som er ansvarlig for vedlikeholdet av parkeringsplassen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken