Politiet jaktet ny gjerningsmann etter bombetruslene i Sandnessjøen - ble pågrepet i Lofoten

DEL

Politiet i Nordland har i dag pågrepet ytterligere en person i forbindelse med truslene i Sandnessjøen for to dager siden. Mannen er i 40-årene og ble pågrepet i Lofoten. Han meldte seg til politiet etter at vi gikk ut i media og oppfordret til det. Mannen er siktet for å ha stått bak bombetrusselen mot Sandnessjøen Lufthavn. Han sitter nå i avhør.

Tidligere: I forbindelse truslene som ble framsatt onsdag denne uken, ble en mann i 60-årene pågrepet og siktet for å ha framsatt trusler mot Alstahaug tingrett og mot politiet.

En annen mann, i 40-årene, er siktet for å ha framsatt truslene mot Sandnessjøen Lufthavn. Politiet har gjort undersøkelser for å finne ut hvor han befinner seg, men har ikke fått kontakt med vedkommende. Vi oppfordrer denne personen til å melde seg for politiet, slik at vi får avklart hans eventuelle rolle i saken.  Å melde seg frivillig vil være fordelaktig for en som er mistenkt for å ha gjort noe straffbart. Det skriver politiet i Nordland i en pressemelding.

De to mennene som er siktet i forbindelsene med truslene er kjent av politiet fra før, og de kjenner hverandre. Mennene er siktet hver for seg, for hver sine handlinger. Politiet utelukker likevel ikke at det er en sammenheng.

Artikkeltags