Syklist påkjørt ved Stamneshallen

DEL

(iSandnessjøen) Politiet i Nordland fikk mandag morgen melding om en trafikkulykke ved krysset ved Stamneshallen i Sandnessjøen. En syklist skal være påkjørt, og kjørt til sykehus av bilføreren selv.

En patrulje er på sykehusets og snakker med fornærmede. Fornærmede klager på smerte i en fot, men politiet vet ikke mer om hva som har skjedd før de har fått snakket nærmere med de involverte partene.

Oppdatert klokka 09.52: Politiet har nå fått snakket med begge de involverte partene. Bilfører skal ha ventet på å kjøre ut i krysset i det den kvinnelige syklisten kom opp over gang- og sykkelstien, og det ble et sammenstøt. Begge skal ha holdt lav fart.

- Syklisten klager fortsatt over smerter i en fot, og vil bli undersøkt videre på sykehuset. Det er ikke snakk om alvorlige skader, opplyser operasjonsleder Remi Johansen ved politiet i Nordland.

– Hva skjer med bilfører?

– Politiet på stedet har vurdert det til at det ikke vil bli foretatt noe førerkortbeslag i dette tilfellet, men det opprettes rutinemessig sak på forholdet, sier Johansen.

Artikkeltags