Vinden tok telemast i Sandnessjøen

DEL

Telemasta på Åsen i Sandnessjøen blåste ned søndag morgen, og mange kunder ble uten signal. I løpet av dagen er det gjort reparasjoner slik at en del av kundene har fått opp bredbåndsignalet igjen.

— En midlertidig løsning for Horva (store deler av Leirfjord) og Leland er oppe og går. Det jobbes akkurat nå med å få opp kunder som var direkte tilknyttet masta på Åsen. Ulvangen og Angarsneset har vi ikke oversikt over enda, meldte Harald Carlsen i Fri Sikt til Helgelands Blad søndag formiddag.

Han sier også til avisen at det jobbes med en midlertidig løsning for å få kundene på nett igjen, men at man må regne med nedetid.

Statens vegvesen melder at det er utfordrende værforhold rundt omkring på Helgeland. På Tosenfjellet var det klokka halv seks 5 plussgrader, sør-vestlig laber bris og kraftige regnbyger. Ferjestrekningen Holm-Vennesund er innstilt på grunn av uvær.

På Krutfjellet er det stort sett snø- og isdekke, og det var 2 plussgrader, sør-vestlig laber bris og kraftige regnbyger.

I flytrafikken ser det ut til å gå normalt uten forsinkelser. Alle Widerøe sine fly til og fra Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana går etter rutetidene i kveld.

Artikkeltags