Hadde fotoshoot på toglinja ved Mørkved: - Plutselig kom politiet

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(AvisaNordland): Politiet i Salten melder på sin twitterkonto mandag kveld om en uvanlig hendelse ved Mørkved togstopp.

– Vi har fjernet tre stykker som var på selve toglinjen. De holdt på med en fotoshoot, opplyser Salten-politiet på Twitter.

– Dette var ikke klarert med NSB, og en dårlig vurdering av de involverte, sier operasjonsleder Mads Bernhoft hos Salten-politiet.

– Meldingen inn til oss var fra ansatte i NSB, sier operasjonslederen.

– Det skal angivelig ha vært et Bodø-firma som drev med fotoshoot. Vi dro til stedet og var i kontakt med de involverte og fikk forklaringer fra dem. De ble kraftig formant og fikk pålegg om ikke å dra tilbake dit, sier Bernhoft.

Han sier politiet tar slike meldinger svært alvorlig.

– Når vi får melding om personer på toglinja så kan det fort bli en trippelvarsling. Vi trykker på knapper og tenker gjerne i helt andre baner enn at det er en fotoshoot, sier Mads Bernhoft.

De som befant seg på skinnene, hadde en fotoshoot i forbindelse med en musikkvideo. Den kvinnelige modellen på bildet er Liza Millian.

– Vi filmet til vår kommende musikkvideo, blant annet ved togstoppet på Mørkved, skriver Han Kaspersen, som driver Endelig media.

– Politiet kom løpende bort for å stoppe oss, og få modellene av skinnene. Han skriver videre at de slapp unna med en kraftig advarsel.

Artikkeltags