Rana: Godt voksen kvinne ble sendt hjem etter promilletest - satte seg på nytt bak rattet

DEL

(RanaBlad): Politiet i Nordland melder like før 22:30 onsdag kveld at de på nytt har måttet rykke ut til Storforshei.

Denne gangen for å hente en godt voksen kvinne som for andre gang onsdag kveld har kjørt bil under mistanke om promille.

«Samme person ble etter blodprøvetaking sendt i taxi tilbake til Storforshei. Der henta hun bilnøklene på bopel og ble kjørt til der hun hadde parkert bilen. Satte seg så i bilen og kjørte hjem», skriver politiet i Nordland på Twitter.

Dermed ble det en ny tur for politiet onsdag kveld til Storforshei, og kvinnen ble kjørt tilbake til legevakta.

Ifølge operasjonsleder Veronica Nylund i Nordland politidistrikt, fikk de melding nummer to klokken 21:44.

– Hun er ikke pågrepet, men blir sendt tilbake til Storforshei. Vi har nå opprettet sak nummer to på henne, sier Nylund.

Politiet i Nordland meldte onsdag kveld at en person ble stoppet av politiet, etter tips fra publikum om promillekjøring.

Operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Nordland politidistrikt opplyste til Rana Blad at tipset kom klokken 19:25. Klokken 19:53 hadde politiet loggført at de har arrestert ei godt voksen kvinne på Storforshei.

– Det ble gjort en god jobb av publikum, som også unngikk at hun satte seg i bilen før politiet kom til stedet. Kvinnen har erkjent å ha kjørt fra A til B. Etterforskning er iverksatt, med blodprøvetaking og mer, sa Bo Nilsson.

Artikkeltags