Gå til sidens hovedinnhold

Nå forsvinner posten fra Rema 1000 Nyrud: – Stressfaktoren er borte

Artikkelen er over 3 år gammel

Mandag var arbeidet med å fjerne postdisken på Rema 1000 Nyrud i full gang. Kjøpmann Hans Bjarne Holmen ser fram til å kunne by på en større brødavdeling som erstatning.

– Stressfaktoren er borte, nå kan vi ta oss mer av butikken. Vi får en mye bedre arbeidsdag og det blir bedre for kundene, sier Holmen.

Kjøpmannen ved Rema 1000 Nyrud forteller at butikken fikk lite igjen for å tilby post i butikk, og tror på en bedre butikkhverdag framover.

– Det ble mye løping, man holder på med en ting, men så måtte man løpe til posten for å betjene kunder der. Vi hadde heller ikke god nok inntjening på posten, men den største grunnen til at vi vil kutte det ut er på grunn av stresset for personalet.

Når postområdet fjernes blir det en god del ekstra gulvplass i butikken, og Hans Bjarne Holmen sier at den skal benyttes til å lage en ny og større brødavdeling ved inngangen.

– Vi har snekkere som kommer over helga og da setter vi i gang arbeidet. Vi har erfaring med salg av brødprodukter ved inngangen fra tidligere, og vil ha bedre plass til produktene fra Helgeland Bakeri. Jeg tror dette fører til økt salg av brød. Området der dagens brødavdeling ligger skal brukes til kampanjer, sier Holmen.

Les også

Helgeland Bakeri gjenoppstår: – Vi trenger lokale brød

 

Rema 1000 Nyrud stengte postavdelingen lørdag, og all post som kom til butikken før helga har nå blitt sendt videre til Coop Extra i Vefsnveien, som åpner sin postavdeling tirsdag 2. oktober.

Extra tar over utstyret fra Rema 1000 Nyrud og Bunnpris, noe som betyr at i dag, mandag 1. oktober, er det ikke posttjeneste på noen av disse butikkene, før Extra starter for fullt tirsdag morgen, såframt alt går etter planen, skriver butikken på sin egen facebookside.

Les også

Rema Nyrud kutter Post i butikk: – Det er ikke dette vi ønsker å holde på med

 

Kommentarer til denne saken