Gå til sidens hovedinnhold

Christian Torseth foreslås som ny leder i Nordland SV

Artikkelen er over 3 år gammel

Valgkomiteen i Nordland SV har enstemmig innstilt Christian Torseth til leder for Nordland SV. Torseth er en kjent debattant i Nordlands lokalaviser, tidligere lokallagsleder i Vefsn SV og fast representant i fylkesstyret i Nordland SV, skriver Nordland SV i en pressemelding.

Les også: Torseth valgt til leder
Les også: Toppkandidaten må prioritere ME-behandling

Christian Torseth har fått tillit i nasjonale oppgaver for SV. Han er medlem i komiteen som skal lage nytt prinsipprogram for SV og er representant i partiets EØS-utvalg.

– Vi er veldig stolte over å kunne foreslå Christian Torseth som ny leder i Nordland SV, sier Astrid Tove Olsen, leder i valgkomiteen.

– Når Marius Jøsevold valgte å trekke seg etter å ha gjort en stor innsats som leder i Nordland SV tror vi Christian Torseth er rette person til å løfte Nordland SV videre framover. Han er en god retoriker og en stødig leder, legger hun til.

Torseth har markert seg på alle nivå i organisasjonen Nei til EU, både som leder i Nordland, og som representant i sentralstyret. Han er første 1. vara for Nordland SV til fylkestinget.

Kommentarer til denne saken