Politiet melder om ingen hendelser natt til lørdag på midtre Helgeland. I Rana satte ei jente seg inn i en fremmed bil

ROLIG: Politiet hadde tilsynelatende lite å gjøre på midtre Helgeland natt til lørdag. Politiets twitterkonto melder i alle fall om ingen oppdrag.

ROLIG: Politiet hadde tilsynelatende lite å gjøre på midtre Helgeland natt til lørdag. Politiets twitterkonto melder i alle fall om ingen oppdrag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Politiet melder på sint twitterkonto ikke om noen hendelser sør for Mo i Rana natt til lørdag. Fra Rana og nordover har det derimot foregått litt ymse. Jenta som satte seg inn i en fremmed bil i Mo i Rana, nektet å gå ut. Politiet tok henne med til arresten. Hun nektet å oppgi hvem hun er.

For øvrig så tok en tyv øl fra en konteiner på Fauske, uten at politiet klarte å få tak i vedkommende. På Sortland ble en mann arrestert på en privat adresse etter en situasjon med krangling. Vedkommende anmeldes for kroppskrenkelse.

I Øksnes kjørte en bil av veien, og en mann er anmeldt for promillekjøring. Mannen satt i bilen og sov da politiet ankom.

I Bodø ble en mann arrestert, mistenkt for å ha kjørt motorsykkel i ruspåvirket tilstand.

I Geisvik i Ofoten gikk en båt på et skjær fredag kveld. Tre personer ble berget i land. Nødetatene rykket ut til stedet. To personer ble kjørt til sykehuset i Narvik.

Artikkeltags