Anmeldes for å ha urinert på vegg i Mosjøen

DEL

Mosjøen: Politiet kom over en person som sto og urinerte på en vegg i sentrum. Saken Anmeldes melder Politiet på Twitter.

Rana: Utrykningspolitiet gjennomførte natt til søndag en laserkontroll i en 60-sone på Fv. 12. Resultatet ble tre førerkortbeslag og to forenklede forelegg. Den høyeste målte hastigheten var 109 km/t melder Politiet på Twitter.

Bodø: Politiet rykket ut til småbåthavna i sentrum etter melding om en gjest i en båt som nektet å forlate. Gjesten skal ha slått til en annen gjest, samt kommet med trusler til de som var til stedet. Mannen ble pågrepet av politiet.

– Båteieren forteller at han har en person om bord i båten som over tid har vært veldig truende, og også konkret i sine trusler, forteller operasjonsleder Ivar Bo Nilsson til Avisa Nordland

Videre forteller han:

– Båteieren hadde klart å komme seg ut av båten, og deretter ringt oss.

På grunn av informasjonen politiet mottok, valgte de å bevæpne seg.

– Vi pågrep trusselutføreren uten dramatikk. Vedkommende er nå satt i arrest i Bodø, og begge vil bli avhørt i løpet av dagen, avslutter han.

I tillegg pågrep politiet en person etter et slagsmål som startet utenfor et utested i sentrum. Slagsmålet fortsatte videre inne på et hotell i byen. En person ble kjørt til legevakta for sjekk.

Artikkeltags