Trafikkulykke i Elsfjord

DEL

To enheter skal være involvert i en trafikkulykke i Elsfjord. En person er skadet og behandles av ambulansepersonell på stedet.

Klokka 14.48 melder Politiet i Nordland på Twitter at en person er fraktet til sykehuset i Mo, og at en undersøkes av ambulansen i forbindelse med smerter i fot.

Oppdatert kl. 16:39: Operasjonsleder Kjetil Kaalaas opplyser at det var snakk om en norskregistrert personbil og en tyskregistrert personbil.

- Politiet har ikke fått personalia på de som satt i den tyskregistrerte bilen. Men når det gjelder den norskregistrerte bilen, har en person blitt sendt til sykehus med skader, og en person har blitt behandlet av ambulanse på stedet, sier Kaalaas.

Totalt var fem personer involvert i ulykken - to i en bil og tre i den andre. De tre som ikke ble behandlet på stedet eller sykehus, er uskadd.

Kaalaas opplyser også at det er store materielle skader i forbindelse med ulykken.

- Politiet er fortsatt på stedet i påvente av bilberging, og vil fortsette å dirigere trafikken til bilberging har kommet. Ulykken har skjedd i området ved E6 og Trondmoveien, sa Kaalaas på det tidspunktet.

Senere opplyser han at politiet var ferdig på stedet rundt 17:30.

Har dere noen formening om hva som har skjedd?

- Politiet har ikke hendelsesforløpet klart ennå, men driver etterforskning, sa Kaalaas kl. 16:39.

Artikkeltags