Det vil bli felles fyrverkeri i Sandnessjøen nyttårsaften: – Foreløpig ser været veldig bra ut

Det sier Tom Gjerstad som for andre året på rad, har tatt initiativ for felles rakettoppskyting fra Holmen i Sandnessjøen.

DEL

(iSandnessjøen) Tom Gjerstad er utdannet pyrotekniker. I desember 2018 ønsket han å bidra til en felles rakettoppskyting for alle innbyggerne, og med innsamlede midler laget han en oppvisning av de store fra havna i Sandnessjøen.

I år er det også planlagt rakettoppskyting. Denne vil oppskytingen gå som planlagt. I 2018 måtte den planlagte oppskytingen av fyrverkeri på nyttårsaften flyttes til 30 desember. Sånn vil det ikke bli i år.

– Nyttårsværet fra yr er bra. Alt kan endres, men foreløpig ser det lyst ut. Så lenge det ikke blåser det over 15 sekundmeter, i sørlig retning, så går alt som planlagt, sier Tom Gjerstad til iSandnessjøen.

Prosjektet er sponset av private (gjennom Spleis), Alstahaug kommune og Alstahaug Næringsforening. Det har også godkjennelse fra brannvesen og politi.

Værmeldingen

Værmeldingen på Yr er at det i Sandnessjøen mandag vil være nordlig stiv kuling utsatte steder. Med regn og regnbyger, med overgang til sludd- eller snøbyger. Det er meldt mest nedbør i sør.

Tirsdag er nedbøren ventet å avta. Vinden vil imidlertid blåse vest med nordvest bris, og ha økning til stiv kuling utsatte steder. Tirsdag kveld minker vinden til sørvest frisk bris. Det vil være skiftende skydekke, med enkelte snø- eller sluddbyger.

Artikkeltags