Torset ny leder i Nordland SV

Christian Torseth er valgt til ny leder i Nordland SV.

Christian Torseth er valgt til ny leder i Nordland SV.

DEL

Christian Torset er valgt til ny leder i Nordland SV. Han overtar etter Marius Jøsevold som går av for å kunne konsentrere seg om fylkespolitikken.

– Det blir min oppgave å rigge organisasjonen for å hente ut partiets potensial, sier Torset som viser til at SV stiger på meningsmålingene og har høy medlemsvekst.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Torset i en pressemelding fra Nordland SV.

I sin tale på årsmøtet understreket Marius Jøsevold at han har vært så heldig å lede partiet tilbake til stortingsrepresentasjon og til posisjon på fylkestinget. Nå er det tid for å slippe til nye krefter.

– Torset har alle egenskaper som skal til for å ta partiet videre. Han har bred erfaring med organisasjonsarbeid og media, og jeg er sikker på at han kommer til å gjøre en god jobb, understreker Jøsevold.

Torset har høye ambisjoner på vegne av SV.

– Jeg mener det er helt naturlig at vi sikter mot minst ti prosent oppslutning i neste valg. Vi er ikke et parti som trives på fire prosent, vi må ha makt og gjennomslag for våre løsninger. Det er med vår politikk det blir mindre forskjeller, bedre skole og effektivt arbeid mot klimakrisen, understreker Torset som kommer fra Sortland, og som også har bodd i Mosjøen en periode.

Artikkeltags