Moods of Norway er konkurs

Moods of Norway har slått seg seg selv konkurs, melder selskapet i en pressemelding.

Moods of Norway har slått seg seg selv konkurs, melder selskapet i en pressemelding. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Etter 14 år i en tøff klesbransje raknet det for Moods of Norway etter flere måneder med dårlig lønnsomhet. – Takk for dansen, sier gründer Simen Staalnacke.

DEL

Selskapet viser til et resultat før skatt i 2016 på minus 30 millioner og at regnskapet per august 2017 viser en fortsatt negativ utvikling.

– Selskapets bank sa denne uken opp kreditten til Moods of Norway, og det har ikke lyktes å hente ny kapital innenfor den tidsrammen man har hatt, skriver selskapet i en pressemelding.

Selskapet peker på selskapets internasjonale satsing og varekostnader i amerikanske dollar, samt valutaeksponeringen som nå ytterligere har forverret en fra før presset økonomisk situasjon, som noen av årsakene til den svake lønnsomheten.

E24 skriver at konkursen omfatter Moods of Norway AS og Moods Wholesale AS. Driften i selskapene Brandstad, Moods Sverige og Moods USA fortsetter som normalt.

De ansatte i de 18 butikkene som ligger spredt over hele landet – blant annet Strømmen og Jessheim – ble informert om konkursen i dag.

De ansatte rundstjeler kantina: – Tragisk og veldig skuffende 

Artikkeltags