(Namdalsavisa) En elev ved Namsos ungdomsskole er sendt til Sykehuset Namsos etter en voldshendelse på skolen.

 – Det har i dag mandag morgen vært en uønsket hendelse utenfor Namsos ungdomsskole. En elev er skadet og er under behandling ved Sykehuset Namsos. En mistenkt er tatt hånd om av politiet og vil bli avhørt. Politiet er ansvarlig for den videre oppfølgingen av hendelsen, sier rektor Grete Mo på skolens heimeside.

– Vi fikk melding om hendelsen fra rektor ved skolen like før klokka 09 i dag. Det vi kan si er at det har vært en voldshendelse ved ungdomsskolen. Da vi ankom stedet var den fornærmede tatt hånd om av helsepersonell. Vi fikk beslutning om pågripelse, og en person er nå pågrepet og tatt inn til avhør, sier etterforskingsleder Line Marthe Fuglum Juliussen hos politiet i Namsos til Namdalsavisa.

– Er vedkommende som er pågrepet også elev ved skolen?

– Det kan jeg ikke uttale meg om.

– Hva kan du si om skadeomfanget?

– Den fornærmede er tatt hånd om av helsepersonell. Noe mer enn det kan jeg ikke si. Vi er veldig, veldig tidlig i etterforskinga og må kartlegge og ta avhør av eventuelle vitner for å få klarhet i hva som har skjedd, sier Juliussen.

Elever og ansatte som har sett hendelsen eller har informasjon om hendelsen bes kontakte politiet i Namsos.

– Elever som har behov for å snakke om hendelsen kan kontakte sin kontaktlærer som vil bistå med oppfølging. Undervisningen ved Namsos ungdomsskole fortsetter som vanlig, sier Mo.