Mosjøen danket ut Reykjavik og København - selv om det ble dobbelt så dyrt

Fremskrittpartiets delegasjon til Nordisk råd. F.v. Helge André Njåstad, Gisle Meininger Saudland, Ulf Leirstein, Hanne Dyveke Søttar, Erlend Wiborg(deltar ikke på møtet i Mosjøen) og Himanshu Gulati. Rådgiver Hildegunn Hansen var ikke til stede da bildet ble tatt

Fremskrittpartiets delegasjon til Nordisk råd. F.v. Helge André Njåstad, Gisle Meininger Saudland, Ulf Leirstein, Hanne Dyveke Søttar, Erlend Wiborg(deltar ikke på møtet i Mosjøen) og Himanshu Gulati. Rådgiver Hildegunn Hansen var ikke til stede da bildet ble tatt Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

I «konkurranse» med København og Reykjavik vant Mosjøen da Fremskrittspartiets delegasjon til Nordisk råd skulle planlegge sitt halvårige fraksjonsmøte.

Delegasjonen består av tre faste medlemmer, tre varamedlemmer og en rådgiver. Seks av de syv medlemmene kommer til Mosjøen i slutten av august.

– Da vi begynte å planlegge så vi fort at det ble over dobbelt så dyrt å reise til Mosjøen enn andre steder, men utbyttet av turen vil være så stort at vi fant ut at det var verdt det, sier Hanne Dyveke Søttar i arbeids- og sosialkomiteen.

Delegasjonen har et tett program, der både Alcoa, Helgeland Kraft og ziplineren står på besøkslista. I lys av jobben som har blitt gjort for å sikre laksetrappene ønsker Søttar også å vise de tilreisende en del av Vefsna-vassdraget. Det blir derfor arrangert et lunsjmøte i Forsjordvillaen der det vil bli gitt mer informasjon om hvor viktig dette er for regionen framover. Lunsjmøtet starter med en presentasjon av Janne

Sjelmo Nordås fra Vefsna regionalpark, og det vil også bli gitt informasjon om selve Forsjordvillaen før det serveres en lokal lunsj.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken