Overstadig berusa personer til legevakt, tyveri og jævlig høye smell i Mosjøen i natt

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Parkenfestivalen i Bodø har samlet flere tusen feststemte personer til fylkeshovedstaden i helga, noe politiloggen har båret preg av. Men også i Mosjøen har ordensmakten hatt mer enn nok å gjøre, og overstadig berusa ungdommer og tyveri er bare noe av det de har måttet hanskes med:

På Olderskog kom det tidlig lørdag kveld meldinger om at noen ungdommer hadde tent på kinaputter eller noe annet som inneholdt krutt.

– Det smalt ifølge vitner noe helt jævlig, men patruljen var opptatt med andre oppdrag og hadde ikke anledning til å dra til stedet, opplyser operasjonsleder Ivar Bo Nilsson ved politiet i Nordland.

Kort tid etter kom det inn klager på feststøy fra en privatadresse i sentrum av Mosjøen. En patrulje dro til stedet og avsluttet festen med ungdommer klokka 23 i henhold til regelverket. Det var likevel ikke alle festdeltakerne som klarte å gi seg riktig ennå, og kort tid etter hadde en person fra festen blitt sjekket ut av ambulansepersonell siden vedkommende var overstadig beruset. Personen ble overlatt til en edru kamerat, men politiet måtte bistå da festløva til slutt var bevisstløs.

Ambulansen ble tilkalt nok en gang, og denne gangen ble vedkommende fraktet til legekontoret. Der fikk personen etter hvert selskap fra en annen, ung festdeltaker.

Ambulansepersonell hadde ikke klart å roe ned en ufin og vanskelig person som var overstadig beruset og trengte legehjelp, og politiet dro derfor til stedet. Vedkommende klarte til slutt å beherske seg, og ambulansen tok personen med seg til legevakta.

På Shell 7/11 ble det i løpet av natta stjålet flere mobilladere. Den mistenkte gjerningsmannen ble gjenkjent av betjeningen, og tidlig søndag morgen ble han påtruffet av politipatruljen. Vedkommende hadde ikke tyvegods på seg, men Shell 7/11 vil anmelde forholdet.

Artikkeltags