Trafikkuhell i Kulstadlia - fem biler involvert

GLATT: Selv om fem biler var involvert i uhellet var det heldigvis ingen personskader. Bilene kom forholdsvis godt ut av det også, men politi- og brannmannskapet måtte hjelpe til med å dytte en av bilene ut av grøfta.

GLATT: Selv om fem biler var involvert i uhellet var det heldigvis ingen personskader. Bilene kom forholdsvis godt ut av det også, men politi- og brannmannskapet måtte hjelpe til med å dytte en av bilene ut av grøfta. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiet i Nordland melder at det har vært et trafikkuhell i Kulstadlia i Mosjøen. Nødetatene er på vei, og det er trafikale problemer på stedet.

Oppdatert klokka 09.08: Totalt fem biler har vært involvert i uhellet som skjedde i Grågåsveien. Da politiet kom til stedet sto det tre biler på kryss og tvers.

– Vi antar at en bil har snurra rundt og havna i grøfta. De bilene som kom bak har ikke greid å stanse, og en av dem havnet i autovernet, sier politibetjent Sven-Henning Kværnø, som opplyser at ingen ble skadd i uhellet.

– Det er en ekkel sving, og det er veldig glatt på stedet. Det er derfor ikke mistanke om verken for høy fart eller annen uforsvarlig kjøring.

Det er nå ryddet opp på stedet, og trafikken skal gå som normalt.

Artikkeltags