Seks personer anmeldt etter voldsepisoder

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiet i Mosjøen rykket ut natt til søndag da det kom melding om slåssing utenfor Shell/7-Eleven i Mosjøen. Fem personer var involvert. Ingen ble skadet i hendelsen. Patruljen oppretter anmeldelse for ordensforstyrrelse, opplyser politiet på twitter klokka 03.59.

Senere på kvelden ble en mann pågrepet etter å ha slått ned en person inne på et hotell i Mosjøen. Fornærmede fikk et kutt i ansiktet. Mistenkte er i 20 årene.

Melding om feststøy fra en privat adresse i Mosjøen medførte at politiet dro til stedet. Huseier fikk pålegg om å holde det stille resten av natten, meldte politiet klokka 02.57.

Det ble imidlertid ikke stille, og det kom nye klager. Nok en gang tok politiet turen for å sjekke festlighetene. Nå var sjansene til huseieren brukt opp, og vedkommende blir anmeldt for forstyrrelse av natteroen.

Det har vært ei travel natt for politiet i Mosjøen, oppsummerer operasjonsleder Tommy Bech hos politiet i Nordland.

- Det har vært litt mer hektisk enn normalt. Det var mye folk på byen og det er vel ikke umulig at det er julebordssesongen som ga seg utslag i flere oppdrag for politet, sier han.

Også på Mo var det flere voldsepisoder. Det kom patruljen over tre menn som var involvert i slåssing. En mann i 20-årene ble pågrepet. Vedkommende hadde påført fornærmede det som så ut som et brudd i nesa. Saken blir etterforsket.

En mann i midten av 20-årene var involvert i en hendelse på et utsted på Mo. Politiet opplyser at han skal ha slått etter gjestene på stedet. Ingen ble truffet eller skadet. Mannen ble sendt hjem og fikk pålegg om å holde seg unna sentrum resten av natta.

I Brønnøysund kom det melding i morgentimene søndag om promillekjøring i sentrum. Politiet kom i kontakt med fører. Sjåføren, en mann i slutten av 20-årene, erkjenner kjøringen. Det er utført bevissikring og mannen blir anmeldt, meldte politiet på twitter klokka 07.28.

Artikkeltags