Nå blir det parkering forbudt i Chr. Quales gate

I den nye busstraseen i Chr. Quales gate har bussen problemer med å passere når det parkeres på begge sider av gaten. Nå blir det forbudt å parkere i deler av gata.

I den nye busstraseen i Chr. Quales gate har bussen problemer med å passere når det parkeres på begge sider av gaten. Nå blir det forbudt å parkere i deler av gata. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Vefsn kommune har bedt om skiltvedtak i forbindelse med parkering forbudt i Chr. Quales gate i Mosjøen sentrum. Bakgrunnen er at busstraseen i sentrum har blitt endret, og i den nye traseen i Chr. Quales gate har bussen problemer med å passere når det parkeres på begge sider av gaten.

For å bedre framkommeligheten for bussen, ønsker Vefsn kommune parkeringsforbud på den ene siden av Chr. Quales gate. Parkeringsforbudet vil gjelde fra Torolfs gate til Meyersgata.

– Skiltvedtaket har blitt godkjent av de rette instansene, og så snart skiltene er på plass og avduket vil det nye parkeringsforbudet være gjeldende, sier avdelingsleder for vei Christer Amundsen i Vefsn kommune.

Han opplyser samtidig at kjøreretningen forbi Parken bo- og servicesenter har blitt endret.

- Det er ikke lenger lov å kjøre inn til Parken bo fra Chr. Quales gate, og all ferdsel må skje via Kirkegata, sier Amundsen.

Kjøreretningen forbi Parken bo- og servicesenter har blitt endret.

Kjøreretningen forbi Parken bo- og servicesenter har blitt endret.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken