Årets brillemodell skal kåres: - Håper selvfølgelig vinneren kommer fra Mosjøen

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Norges mest brillefine personlighet skal kåres, og konkurransen er nå i gang. Juryen leter etter noen som bærer brillene med stolthet og stil, og som ønsker å ta del i et eventyr helt utenom det vanlige, skriver Specsavers i en pressemelding.

2006 var året da Specsavers lanserte Årets Brillemodell for første gang. Prosjektet startet som et antimobbe-prosjekt, for å gjøre briller kult for alle. Nå starter letingen etter Norges beste brillepersonlighet, som skal ta over for fjorårets vinner Axel Heiberg. Sammen med superstylist Jan Thomas og Marte Bratberg fra Radio NRJ, skal Philip Reiler og Stine Melfald fra Specsavers kåre Årets Brillemodell 2017.

- Jeg synes det er strålende med en kampanje som omfavner alle brillebrukere over hele landet. Det er trendy med briller, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å finne den flottest brillebrukeren i Norge, sier Jan Thomas.

Specsavers i Mosjøen gleder seg til konkurransen, og oppfordrer hele lokalmiljøet til å delta.

– Særpreg, personlighet og sjarm kjennetegner Årets Brillemodell, og vi håper selvfølgelig at vinneren kommer fra Mosjøen i år. Vi ønsker alle velkommen til å låne briller i butikken vår, for så å knipse et bilde man kan delta i konkurransen med, sier butikksjef Mette Stensland.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken