Mosjøens fineste julehus og fineste julebutikk skal kåres – og alle kan bidra

ØNSKER BIDRAG TIL JULEKONKURRANSE: Markedssjef i Helgelendingen, Ellen Brodtkorb og Bjørn Larsen, leder i Mosjøen næringsforening. Foto: Benedicte Wærstad

ØNSKER BIDRAG TIL JULEKONKURRANSE: Markedssjef i Helgelendingen, Ellen Brodtkorb og Bjørn Larsen, leder i Mosjøen næringsforening. Foto: Benedicte Wærstad

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Helgelendingen og Mosjøen næringsforening samarbeider også i år om å kåre Mosjøens fineste julehus og fineste julebutikk.

– Vi har fått inn noen forslag, men vil gjerne ha flere og vil ikke at folk skal være beskjeden, sier markedssjef i Helgelendingen, Ellen Brodtkorb.

– Det kan være både morsomt, kult og vakkert. Jeg vil ikke lage noen fasit, fortsetter hun.

– Hvis vi skal kalle oss julebyen Mosjøen, må det være noe som gjør oss til mer juleby enn alle andre byer, mener Bjørn Larsen, leder i Mosjøen næringsforening.

Det er litt forskjell på konkurransene om fineste julebutikk og fineste julehus.

– Det er folk flest som skal avgjøre konkurransen, så i butikkene gjelder det både inne og ute, mens på private hus gjelder konkurransen kun utendørs. Det er artig å se de bidragene som har kommet inn. Det blir litt lys i denne mørke adventstida, mener Brodtkorb. Både hun og Larsen ønsker mye lys og mye pynt!

Det er viktig at mange sender inn gode forslag og bilder, slik at juryen kan velge ut forskjellige alternativer for leserne å stemme på.

Næringslivet har stilt opp med mange premier, både til vinnerne av fineste julehus og fineste julebutikk, men også med mange flotte premier til de som er med og stemmer.

– Vi vil at folk skal hive seg med og lage litt glam – gjøre mye ut av det, oppfordrer Brodtkorb.

Mandag vil det bli plukket ut noen kandidater, som publikum kan stemme på.

– Jeg oppfordrer alle til gå en tur ut og se på pyntinga. Både på og i butikkene. Det er jo rene julekortstemninga ute nå, legger hun til.

Send inn ditt forslag til det fineste julehuset her.

Send inn ditt forslag til den fineste julebutikken her.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken