Kristian Sørum fra Mosjøen besøkte tirsdag Bystranda i Mosjøen for å sole seg å slappe av med familien. At han i løpet av formiddagen skulle sitte igjen med et reisegavekort på 10.000 kroner, var ikke noe han hadde forestilt seg på forhånd.

– Vi satt bare her å slappet av da en representant fra Se og Hør plutselig ropte at det var en flaskepost i vannet. Ingen andre på stranda reagerte, og av sikkerhetsmessige grunner fikk ikke ungene svømme etter den. Da var det bare å kaste seg uti, og det ga full uttelling, sier Sørum som er bosatt i Oslo.

Tradisjonen tro slipper Se og Hør flere tusen flaskeposter rundt om i Norge i løpet av sommeren, men Sørum har aldri opplevd sommerturneen på nært hold før. Reisegavekortet han sikret seg er en av hovedpremiene, og i løpet av de få minuttene kjendisbladets representant var på stranda delte han i tillegg ut sommereffekter til badegjestene.

– Hvor går turen?

– Nå har vi allerede bestilt årets tur, så det må jeg nesten bruke litt tid til å tenke på, sier Sørum før sønnen Nilas foreslår at de kan ta en ny tur til høsten.

– Jeg er veldig glad for at pappa fikk tak i den flaska, understreker han.