Inviterte til vaffelkirke: - Vi vil velsigne folk med vafler

Glede: Mahlet Mazengia og André Zachariasson fra bønnesenteret på Levanger var med på å arrangere felleskirkelige Helgelandskonferanse. foto: Benedicte Wærstad

Glede: Mahlet Mazengia og André Zachariasson fra bønnesenteret på Levanger var med på å arrangere felleskirkelige Helgelandskonferanse. foto: Benedicte Wærstad

Artikkelen er over 2 år gammel

Årets felleskirkelige Helgelandskonferanse ble arrangert i Mosjøen med vaffelkirke og god stemning.

DEL

– Dette er en årlig konferanse som folk kommer til fra mange steder på Helgeland. Vi er en god gjeng fra bibelskole og bønnesenter som har et stort hjerte for Mosjøen. Vi elsker mennesker og vil være her for å velsigne folk med vafler. Vaffelkirka er et uttrykk for Guds kjærlighet. Mange synes det er noe spesielt med vaflene når vi har vaffelkirke her eller i Levanger, men det er vanlige Toro-vafler laget med kjærlighet, sier Mahlet Mazengia om Helgelandskonferansen og vaffelkirke.

Som en del av konferansen inviterte de til vaffelkirke for alle på den åpne plassen mellom de to Sjøsiden-byggene lørdag ettermiddag. Vaffelkirke innebar gratis vafler og kaffe til forbipasserende, servert med levende musikk fra teltet. Konferansen samlet 2–300 personer fra flere steder på Helgeland til møter og bønn på Mosjøen videregående skole sentrum 24–26. august .

– Vi har et herlig fellesskap. Konferansen har gått veldig bra. I tillegg til møter får vi høre om folk som har opplevd å bli helbredet. Vi tror på at dette er noe som skjer nå, og ikke for 2000 år siden, sier Mazengia.

Etter konferansen er det bestemt at 4–5 personer skal reise rundt i hele Norge for å arrangere vaffelkirka og spre kjærlighet. I Nord-Norge får blant annet Sømna, Brønnøysund, Bodø og Tromsø besøk.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken